Om Gennemgang

Praktisk erfaring god byggeteknisk viden

Jeg har en passion for byggeri og har 20 års erfaring inden for byggebranchen. Dette har både været som selvstændig tømrermester, som bygningskonstruktør i ingeniørvirksomhed og på det seneste som beskikket byggesagkyndig. Der er gennem årende oparbejdet en stor erfaring med mange typer af byggerier og de forskellige faser, der er i en byggeproces.

Projekterne har b.la. strakt sig fra mindre renoveringsopgaver i parcelhuse til renovering og opførelse af detailbutikker, bygherrerådgivning, samt projekteringsledelse på nye komplekse lejlighedsboliger, flere af projekterne har der af forskellige årsager været meget fokus på mangelopfølgning og mangeludbedring.

Byggetekniske gennemgange er derfor blevet et særligt fokusområde, hvor jeg ser der ligger en stor værdi i at sikre overblik, så du som kunde får den kvalitet og det produkt du betaler for.

Som person er jeg tillidsvækkende, kompetent, tænker kreativt og løsningsorienteret. Jeg er udpræget serviceminded i forhold til kunder og samarbejdspartnere, og er imødekommende og respektfuld over for alle mennesker jeg møder.  

Jeg kan helt sikkert hjælpe dig med dit projekt – hvis der er en anden rådgiver, der vil passe bedre til din opgave, oplyser jeg dig om dette tidligt i forløbet og sender dig gerne videre, så du får den bedste rådgivning.


Historie og værdi

Efter en orlov fra arbejdet på ingeniørkontoret i 2019 Startede jeg virksomheden Gennemgang. Målet med virksomheden er at skabe balance imellem arbejdslivet og familien.

Det at drive en værdibaseret virksomhed giver for mig trivsel. Det er et overordnet mål, at kunne tage sig tid til at yde en god byggeteknisk rådgivning, der skaber værdi og overblik for de personer, familier og virksomheder, der har deres kompetencefelt på andre områder.  

Hos mig får du mere end en rådgiver, hvis drivkraft er at tjene penge. Du er ikke næste nummer i køen og dit projekt er for mig ikke uvedkommende. Du får engagement og medindlevelse i den opgave du står med, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at dit projekt lykkes.

Det sikrer for mig værdi i dit byggeri.


Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram