Køberrådgivning bolig

Du er en af vores mange kunder, som har indtastet søgeordene køberrådgivning bolig. Køberrådgivning bolig er et søgeord, som har ført mange af vores kunder ind på vores hjemmeside. Det er dog ikke tilfældigt, fordi Gennemgang er et byggeteknisk rådgivningsfirma, som tilbyder uvildig køberrådgivning bolig i Aalborg og resten af Nordjylland. Det gælder for vores privatkunder i Aalborg, Midtjylland og Nordjylland, når de har overvejet et boligkøb. Gennemgang tilbyder byggetekniske gennemgange, som giver dig tryghed ved dit næste boligkøb. På den måde får du det bedste udgangspunkt for din investering.

Vores ydelsestjenester omfatter, at vi blandet meget andet undersøger tilstandsrapporten på huset nærmere. Vi tjekker huset for eventuelle fejl og mangler, så du ikke overtager et hus, hvis konstruktion ikke lever op til de gængse standarder. Du er nok blevet forelsket i huset. Du behøver ikke at frygte, at fordi vi finder nogle byggefejl, du ikke kan overtage huset. Nej, tværtimod. Vi hjælper dig til at finde en fornuftig løsning. Fordi vi tilbyder god køberrådgivning bolig, er vi klar over, at der kan være nogle stærke følelser på spil, der gør, at du alligevel gerne vil købe huset. Hvis det er tilfældet, da kan vi kræve, at sælgeren udbedrer fejlene eller i det mindste kan vi få et fordelagtigt nedslag i prisen. På den måde er du bedre stillet.

Køberrådgivning bolig? Gennemgang er det rette valg

Når man skal købe hus, er der mange ting, man skal kunne forholde sig til. Som udgangspunkt anbefaler vi, at man beder om en tilstandsrapport fra sælgeren. Det giver et godt indblik i husets tilstand og potentielle reparationer, som kan være nødvendige senere hen. Det kan dog være svært at finde hoved og hale på tilstandsrapporten. Derfor er det en god idé, at du allierer dig med os. Vi kan foretage en grundig teknisk gennemgang af huset, hvor vi kigger efter byggefejl og eventuelle skader. På den måde undgår du at købe katten i sækken, som man plejer at sige.

Gennemgang klæder dig godt på, så du kan træffe dine beslutninger på baggrund af solide fakta. Det danner et godt grundlag for, at du kan foretage dit boligkøb uden unødige bekymringer. Vores pris er skarp og vores vurderinger er meget saglige. Kontakt Gennemgang i dag på tlf.:+ 45 30 25 94 96 og hør mere om priserne. Du må også gerne skrive til os på mail: k@gennemgang.dk eller kontaktformularen.

Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram