Bygningssagkyndig Aalborg

Måske er du på udkig efter en ny bolig. Muligvis overvejer du at sælge din nuværende ejendom. Det kan også være, at du har planer om at renovere din bolig eller bygge nyt. Så er det godt, at du er kommet ind på vores hjemmeside, hvor du kan finde den bygningssagkyndig i Aalborg, du har brug for. Gennemgang er et byggeteknisk rådgivningsfirma, hvor du kan alliere dig med en bygningssagkyndig i Aalborg, der kan rådgive dig med hensyn til boligkøb, hussalg eller byggeprojekter.

Hos Gennemgang kan en af vores bygningssagkyndige i Aalborg foretage en byggeteknisk gennemgang, som kan skabe et grundigt overblik over den ejendom, du overvejer at købe, sælge eller bygge. Det siger sig selv, at det er rart at have en beskikket byggesagkyndig ved sin side. Det er en sparringspartner og rådgiver, der har specialistviden, man kan trække på. På den måde får du uvildig vejledning, der hjælper dig til at træffe de svære beslutninger. Gennemgang er en bygningssagkyndig i Aalborg, som du med fordel kan alliere dig med. Prisen på vores ydelser er altid konkurrencedygtig.

Gennemgang – En erfaren bygningssagkyndig i Aalborg

Hvis du skal sælge hus og tegne en ejerskifteforsikring, så har du brug for en beskikket byggesagkyndig. Vi gennemgår huset og udarbejder derefter en tilstandsrapport, hvor vi beskriver de forhold, der gør sig gældende for din ejendom. Det er ganske vist ikke lovpligtigt at bestille en tilstandsrapport ved hussalg. Men det er et krav, hvis køberen ønsker at tegne en ejerskifteforsikring. Som sælger kommer det dig til gode, for så slipper du for et ansvar, du påtager dig i de næste 10 år, hvis ikke du har tegnet forsikring. Derfor anbefaler vi, at du som sælger får lavet en grundig tilstandsrapport. Du kan også aftale med den potentielle køber at tegne en ejerskifteforsikring.

Hvis du derimod er boligkøber, så er det en god idé, at du benytter dig af den køberrådgivning, vi tilbyder vores privatkunder. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser. Vi foretager en byggeteknisk gennemgang af huset og rådgiver dig derefter. Kontakt Gennemgang i dag på tlf.:+ 45 30 25 94 96 og hør mere om priserne. Du må også gerne skrive til os på mail: k@gennemgang.dk eller kontaktformularen.

Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram