Byggeteknisk gennemgang

Ejer du en ejendom, som ikke er omfattet af huseftersynsordningen? Er der tale om landbrugsbygninger med landbrugspligt, etageejendomme, andelsboliger eller andre typer erhvervsejendomme? Ønsker du at få et bedre overblik over ejendommens tilstand? Gennemgang er et byggeteknisk rådgivningsfirma, som tilbyder byggetekniske gennemgange. En beskikket bygningssagkyndig besigtiger din ejendom. Derefter bliver der udarbejdet en grundig rapport. Rapporten indeholder alle de skader og forhold, som kan nedsætte bygningens funktion og værdi. Vores pris er altid konkurrencedygtig.

Når du bestiller en byggeteknisk gennemgang hos os, så indsamler vi på forhånd BBR-oplysninger og en eventuel beskrivelse af ejendommen. Inden vi undersøger din ejendom, beder vi dig om at udfylde et sælgeroplysningsskema. Skemaet beskriver tidligere og nuværende forhold, som har betydning for ejendommen. Vi skal også kigge nærmere på eventuelle bygningstegninger. Efter at vi har modtaget disse oplysninger, er vi klar til at besigtige ejendommen. En byggeteknisk gennemgang har fokus på skader, fejl og mangler, der kan nedsætte bygningens funktion og værdi.

Bestil en grundig byggeteknisk gennemgang hos Gennemgang

Når vi foretager en byggeteknisk gennemgang, så vurderer vi sammen med dig de fejl og skader, som er synlige uden yderligere indgreb. Når skaderne bliver tildelt bestemte karakterer, så bliver de vurderet i forhold til bygninger og ejendomme af samme type og alder med normal vedligeholdelse. Karaktererne beskriver skadernes omfang. Det kan måske dreje sig om brud, lækage, revnedannelser eller forhold, som potentielt kan forringe ejendommen.

En byggeteknisk gennemgang bliver efterfulgt af en rapport med billeder, som dokumenterer bygningernes alder, arealer og anvendelse. På den måde får du brugbar rådgivning med hensyn til forhold, som du skal være opmærksom på ved salg. Du modtager også en overordnet vurdering af ejendommen i forhold til lignende ejendomme. Det giver et godt billede af det, du kan forvente prismæssigt, hvis du overvejer at sælge din nuværende ejendom. Kontakt Gennemgang i dag på tlf.:+ 45 30 25 94 96 og hør mere om priserne. Du må også gerne skrive til os på mail: k@gennemgang.dk eller kontaktformularen.

Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram