Byggesagkyndig køberrådgivning – Uvildig vejledning

Har du brug for uvildig vejledning? Er det fordi du overvejer at købe hus i Aalborg? Kan du ikke finde hoved og hale på den tilstandsrapport, der beskriver husets tilstand? Så er Gennemgang det helt rigtige sted at finde en byggesagkyndig til køberrådgivning i Aalborg, Midtjylland samt Nordjylland. Vi undersøger tilstandsrapporten nærmere og tjekker huset for eventuelle byggefejl og mangler. På den måde behøver du ikke at frygte, at du er ved at købe katten i sækken. Hos os som byggesagkyndig til køberrådgivning får du al den vejledning, du har brug for, så du kan træffe nogle gode beslutninger.

Hos Gennemgang har vi specialiseret os som byggesagkyndig til køberrådgivning, fordi vi gerne vil hjælpe vores privatkunder i forbindelse med deres huskøb. Hvis du går og spekulerer på, om det nu er dyrt at have en byggesagkyndig til køberrådgivning på sidelinjen, så skal du vide, at du hos Gennemgang finder den mest konkurrencedygtige pris på markedet. Vores sagkyndige har stor erfaring med gennemgang af ejendomme og byggetekniske undersøgelser. Så du kan være sikker på, at den rådgivning, du får, altid er faglig og pålidelig.

Gennemgang, hvor du finder en erfaren byggesagkyndig til køberrådgivning

Når du tager en bygningskonstruktør med på en teknisk gennemgang af det hus, du har tænkt dig at købe. Så er du garanteret et forløb, hvor alle forhold bliver undersøgt. Vi har selvfølgelig fokus på byggefejl og mangler, som kan have betydning for dit valg. Det kan godt være, at vi finder frem til alvorlige mangler, som sælgeren ikke er villig til at udbedre. Hvis det er tilfældet, men du ønsker alligevel at købe huset, så kan du kræve et nedslag i prisen. Noget der kan hjælpe dig til at træffe en sådan afgørende, er vores vurdering af, hvor meget det vil koste dig at overtage huset og udbedre skaderne selv. Hos Gennemgang kan vi prissætte de eventuelle reparationer. På den måde kan du bestemme, om det kan svare sig, at du tager det på dig at lave de nødvendige reparationer.

Hos Gennemgang er vi meget grundige og har mange års erfaring inden for byggebranchen. Når du vælger os, så kan du have ro i maven, fordi vi nok skal give dig brugbar sparring og rådgivning ved huskøb. Kontakt Gennemgang i dag på tlf.:+ 45 30 25 94 96 og hør mere om priserne. Du må også gerne skrive til os på mail: k@gennemgang.dk eller kontaktformularen.

Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram