Byggerådgiver Aalborg – Professionel og pålidelig tilgang

Har du tænkt dig at bygge nyt? Har du planner om at bygge om eller til? Uanset omfanget af dit byggeprojekt, kan du hos Gennemgang finde en byggerådgiver i Aalborg eller andre steder i Midtjylland og Nordjylland. Vores allervigtigste mål er at varetage dine interesser. Der kan også være forhold, der nu får dig til at søge en byggerådgiver i Aalborg eller Århus. Måske vil du gerne have et bedre overblik over husets tilstand og finde ud af omfanget af et eventuelt vedligeholdelsesprojekt. Hos Gennemgang kan vi assistere dig og være på sidelinjen hele vejen igennem.

Det samme gør sig gældende, hvis du vil købe hus. Inden du skriver under på en købekontrakt, kan det være en god idé, at du allierer dig med os. Der kan være visse forhold, der er nævnt i tilstandsrapporten, som måske kræver, at man ser nærmere på dem. Det kan meget vel være, at der også er nogle forhold, som slet ikke bliver nævnt i tilstandsrapporten, men som alligevel har stor betydning. Som byggerådgiver i Aalborg og Århus kan vi finde frem til fejl og mangler, som du kan bruge til at kræve en udbedring af problemet eller et nedslag i prisen. Du får oplyst også, hvad eventuelle reparationer vil koste. På den måde har du nogle bedre forudsætninger til at forhandle en bedre aftale på plads. Som du kan høre, har vi altid en professionel og pålidelig tilgang til vores rolle som byggerådgiver i Aalborg og Århus.

Gennemgang en grundig byggerådgiver i Aalborg

Hvis det drejer sig om et nybyggeri, så kan det være svært at overskue alle de beslutninger, der skal træffes og alle de faser, som et byggeprojekt gennemgår. Derfor er den byggerådgivning, du får hos Gennemgang, så vigtig. Der er også mange uforudsete udfordringer, der kan opstå under byggeriet. Med os ved din side behøver du ikke at bruge tid og energi på opgaver, vi kan løse for dig.

Vi tilbyder mange ydelser, der knytter sig til forskellige faser af dit projekt. Til vores erhvervskunder tilbyder vi projektering, byggeledelse og bygherrerådgivning. Det indebærer selve udførelsen af byggeprojektet. Vi står gerne for koordinering af de forskellige håndværkere, så spildtid undgås, og leverancer når frem til rette tid på byggepladsen. Du får også byggerådgivning omkring valg af detaljeløsninger. Kontakt Gennemgang i dag på tlf.:+ 45 30 25 94 96 og hør mere om priserne. Du må også gerne skrive til os på mail: k@gennemgang.dk eller kontaktformularen.

Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram