Billig tilstandsrapport

Som sælger af en bolig i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, er det altid en fornuftig beslutning at få lavet en billig tilstandsrapport. Det fritager dig nemlig for ansvaret for skader på boligen 10 år frem i tiden. Hos Gennemgang tilbyder vi udarbejdelsen af en billig tilstandsrapport, som samtidig er grundig. Det gælder vores privat- og erhvervskunder i Aalborg og resten af Nordjylland. En af vores byggesagkyndige gennemgår huset for fejl og mangler. Derefter bliver det hele nedfældet i en udførlig rapport, som du kan vise potentielle købere af din bolig. Det giver dig tryghed og der hersker ingen tvivl om, at køberen har købt den ægte vare.

Hos Gennemgang inspicerer vi hele dit hus og noterer alle de fejl eller eventuelle skader på alle husets dele. Vi undersøger huset fra kælder til kvist. På den måde får du en grundig, men billig tilstandsrapport. Vi besigtiger selvfølgelig også husets sekundære bygninger, som kan være overdækninger, carporte med mere. Skader eller mangler på boligen bliver betegnet alt efter, hvor kritiske mangler er. Skalaen omfatter fire kategorier, der løber fra K0 til K3, som henviser til de mest kritiske skader. Betegnelsen UN referer til en skade, som ikke kan kategoriseres uden en nærmere undersøgelse. For at undgå alt for mange anmærkninger i rapporten vælger nogle af vores kunder at få lavet en billigere førsynsrapport. På den måde har de mulighed for at udbedre manglerne, inden din billige tilstandsrapport bliver udarbejde.

Gennemgang tilbyder en billig tilstandsrapport

Inden du bestiller en tilstandsvurdering som sælger, kan det være en god idé, at du kigger på nogle bestemte fejl ved boligen, som plejer at fylde meget i rapporten. Det drejer sig om klassiske mangler, som gang på gang bliver opdaget ved tilstandsvurderingen. I mange tilfælde er det taget, som kan være nedslidt.

Det kan meget vel være, at der er en del revner i taget på grund af gamle tagplader. Dårlig isolering kan også være noget, man kan nå at udbedre inden rapporten bliver udfærdiget. Badeværelset er også et sted, hvor der kan være små mangler, der fører til anmærkninger i rapporten. Til sidst er rådne vinduer noget, der i den grad kan give et misvisende billede af boligen, hvis man ikke gøre noget ved problemerne, inden en byggesagkyndig kommer forbi. Kontakt Gennemgang i dag på tlf.:+ 45 30 25 94 96 og hør mere om priserne. Du må også gerne skrive til os på mail: k@gennemgang.dk eller kontaktformularen.

Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram