Afleveringsforretning – Hvordan kontrollerer du håndværkernes arbejde?

Den afleveringsforretning / den juridiske overdragelse, du har aftalt med entreprenøren eller håndværkeren, nærmer sig. Snart vil han melde, at nybyggeriet, til- eller ombygningen er klar til aflevering. Nu handler det om at kontrollere, at byggeriet ikke har væsentlige fejl, mangler eller skader og at arbejdet er udført i en ordentlig kvalitet. Hos Gennemgang kan vi gå ind og hjælpe dig til at finde frem til og bevise, at der altså er byggefejl og mangler. På den måde giver vi entreprenøren eller håndværkeren kompetent modspil og beskytter dine interesser.

Gennemgang er et byggeteknisk rådgivningsfirma, hvor du kan finde den rette bygningskonstruktør til at foretage en grundig mangelgennemgang. Du kan vælge at have os med, når du på egen hånd gennemgår det udførte arbejde. Vi kan også deltage ved afleveringsforretningen. Det er de to muligheder du har. Nogle af vores kunder vælger at foretage en grundig forgennemgang i samarbejde med os, inden de mødes med entreprenøren. Det giver os mulighed for at udarbejde en udførlig mangelliste, som entreprenøren kan forholde sig til, inden afleveringsforretningen finder sted.

Tag Gennemgang med til afleveringsforretning

Hovedformålet med afleveringsforretningen er at vurdere, om det udførte arbejde har væsentlige byggefejl, mangler og skader. For dig som bygherre kan det være tidskrævende og besværligt at identificere den type uregelmæssigheder, uanset om det drejer sig om private eller erhverv. Derfor er det et fornuftigt valg, at du allierer dig med os. Vi sikrer, at du er bedre stillet, fordi vores byggekonstruktør nok skal værne om dine interesser.

Det er ikke problemfrit at lave en mangelgennemgang. Nogle gange kan der opstå uenigheder om, hvorvidt noget kan betegnes som en væsentlig mangel eller ej. Det kan også være svært at prissætte hver enkelt mangel. Det har betydning for dig som bygherre, fordi det beløb skal kunne svare til, hvad det koster at få udbedret de konstaterede byggefejl. Det er faktisk penge, du kan tilbageholde, indtil fejlene er blevet udbedret. Det samme kan man sige om tidsfristen for, hvornår de sidste mangler skal være udbedret. Vi sørger for, at dine interesser bliver beskyttet. Fejl og mangler kapitaliseres og der aftales en periode for udbedring, men køber modtager som regl byggeriet. Kontakt Gennemgang i dag på tlf.:+ 45 30 25 94 96 og hør mere om priserne. Du må også gerne skrive til os på mail: k@gennemgang.dk eller kontaktformularen.

Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram