1. års gennemgang og 5. års gennemgang

Du elsker sikkert stadig dit drømmehus. Det har alt det, du ønskede dig. Du gik måske på kompromis med nogle løsninger, som alligevel har vist sig at være de helt rigtige. Forelskelsen er dog ved at aftage. Du er selvfølgelig glad for husets design og ydre udseende. Men du er også begyndt at få øje på nogle af de fejl og mangler ved byggeriet, som ikke er til at overse. Der kan være tale om vippende klinker, utætte fuger, træk fra vinduer eller problemer med taget. Med en 1. års gennemgang har du mulighed for at gøre entreprenøren opmærksom på fejlene og få dem udbedret. Hos Gennemgang kan du finde en pålidelig partner, der kan beskytte dine interesser.

Gennemgang er et byggeteknisk rådgivningsfirma, som kan rådgive dig, så du er bedre stillet, når en 1. års gennemgang er lige på trapperne. Vi har som byggerådgiver mange års erfaring med alle typer byggerier. Som privathusejer kan det nogle gange være svært at opdage fejl og mangler, som ikke er særlige synlige. Derfor er det en god idé, at du allierer dig med os. Vi ved lige præcis, hvor vi skal kigge for at finde almindelige byggefejl og byggesjusk, som bliver mere udpræget et år efter byggeriets aflevering. Det giver dig tryghed, fordi du ved, at du har en byggesagkyndig på din side. Det betyder, at 1. års gennemgang eller 5. års gennemgang skal nok blive god og grundig.

Gennemgang står gerne for 1. års gennemgang og 5. års gennemgang

Når du tager os med til 1. års gennemgang, så kan du være sikker på, at vi nok skal finde de fejl og mangler, som ikke tidligere blev opdaget. Vi udfører gennemgange for både privat- og erhvervskunder. Hvis du er erhvervskunde, så har den 5. års gennemgang stor betydning. Som bygherre er du nødt til at kunne dokumentere byggefejl, som ikke kan anfægtes. Dette har stor betydning for udarbejdelsen af eftersynsprotokollen, hvor alle udbedringer, juridiske og økonomiske aftaler bliver registreret. Eftersynsprotokollen er derfor det juridiske aftalegrundlag, der vil sikre din reklamationsret over for entreprenøren. Derfor er det vigtigt, at du vælger Gennemgang. På den måde kan vi beskytte dine interesser ved 5. års gennemgang. Kontakt Gennemgang i dag på tlf.: + 45 30 25 94 96 og hør mere om priserne. Du må også gerne skrive til os på mail: k@gennemgang.dk eller kontaktformularen.

Adresse

Leharparken 59, 9200 Aalborg SV

CVR-nummer

40303367
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram